Over ons, Missie en Visie

Geschiedenis:

Multiskillsfactory is in 2010 ontstaan vanuit het verlengde van PIT Consultants om u als werkgever, servicegericht te kunnen bedienen. Werving, selectie en training van kandidaten gebeurt door PIT Consultants en de kandidaten worden direct door Multiskillsfactory aan werkgevers gekoppeld. Zo kunnen we u via zeer korte lijnen van het juiste personeel voorzien.

Over ons:

Multiskillsfactory is dé linking-pin tussen werkgever en werknemer op de arbeidsmarkt. Anders dan de meeste Intermediairs en vacaturesites biedt Multiskills meer. Onze Factory gaat verder dan het alleen bij elkaar brengen van vraag en aanbod van personeel. U, als werkgever, bent uiteraard op zoek naar gemotiveerd, bekwaam, loyaal en integer personeel. Multiskillsfactory begrijpt dat budget, tijd en prioriteit belangrijke elementen voor u zijn. Wij richten ons voornamelijk op HR-vraagstukken van MKB’ers en middels een persoonlijk kennismakingsgesprek stippelen wij procesgewijs de wensen en behoeften van uw organisatie op het gebied van Human Resource uit. Onze bekwame consultants denken graag met u mee en wij streven ernaar om u tijdens het gehele HR- proces geheel te ontzorgen. Om nog meer structuur, perspectief en voorspelbaarheid in uw organisatie aan te brengen, kunt u bij ons uit verschillende abonnementsvormen kiezen, met de daarbij behorende voordelen. Meer informatie hierover kunt u elders vinden op onze website. Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon kiezen voor pay per use. Wij denken graag mee over uw bedrijfs toekomstplannen!

Visie:

Wij geloven in meaningful profit. Voor ons houdt het in, de zingeving om als mens/bedrijf dingen te doen die meer betekenen dan alleen geld verdienen.

Missie Multiskillsfactory:

Waarde toevoegen aan mens en organisaties

Kernwaarden:

Multiskillsfactory heeft creativiteit, partnership en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. We gebruiken onze creativiteit graag om mee te denken over hoe en waar wij de juiste kandidaten kunnen inzetten om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo kunnen wij u helpen uw doelen te realiseren. Wij leveren niet zomaar personeel, wij leveren gemotiveerde en bekwame mensen die ook graag open staan om nieuwe dingen te leren. Afspraak is afspraak, daar staan we voor. Dit is de basis voor een duurzaam partnership. Multiskillsfactory draagt graag bij aan uw succes! Tenslotte kiezen we voor een persoonlijke benadering. Zo kunnen we u de beste service bieden, en kunnen we een gedetailleerd advies geven over wat bij uw bedrijf past.

Werkwijze:

Multiskillsfactory stelt, aan de hand van een kennismakingsgesprek, samen met u een analyse op van uw behoefte op HR gebied. Gedurende deze canvas sessie met een bekwaam consultant, kunnen we uw businessmodel op een transparante en overzichtelijke manier in kaart brengen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van de voornaamste problemen en uitdagingen binnen uw bedrijf op het gebied van HR. Vervolgens gaan wij in ons netwerk op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw bedrijf. Afhankelijk van het gekozen service model volgen de afgesproken acties. Wij stellen altijd een vaste HR service provider tot uw beschikking. Klik hier voor een overzicht van onze diensten aanbod.